Testpanel -Middagsfrid – Del 1

Hej! Jag och min sambo fick en valfri matkasse från provamatkasse.se och vi valde att prova middagsfrids originalkasse. Vi kommer att skriva om våra upplevelser med den här matkassen här på provamatkasses testpanel. När vi signade upp på matkasse från Middagsfrid fick vi snabbt info om hur allt går till, 2 mail med information om […]

Hej!

Jag och min sambo fick en valfri matkasse från provamatkasse.se och vi valde att prova middagsfrids originalkasse. Vi kommer att skriva om våra upplevelser med den här matkassen här på provamatkasses testpanel.

När vi signade upp på matkasse från Middagsfrid fick vi snabbt info om hur allt går till, 2 mail med information om allt från leverans och betalning till hur du själv hanterar avbeställningar eller tilläggsbeställningar på Mina sidor.

Några dagar senare, i god tid inför den kommande kassen mailades menyn som också gick att ladda ner till pdf. Vi valde Middagsfrids Originalkasse med 4 middagar för 2 personer som är deras minsta matkasse, vilken passar oss, dvs. det mindre hushållet!

provamatkasse-middagsfrid-orignalkasseDet var en fiskrätt, en kötträtt och en kycklingrätt. Jag förstod inte riktigt var den fjärde rätten hade blivit av? Jag gick då tillbaka till de två infomailen jag fått några dagar tidigare och där fick jag förklaringen! Middagsfrids upplägg är meny med 3 recept varav en dubbelmiddag som passar som bjudmiddag, uppvärmning eller matlåda.

Samma dag som menyn kom, fick vi ytterligare ett mail gällande leveransen och en preliminär tidsangivelse. Middagsfrid levererar genom Budbee, hos vilka du kan följa leveransen genom ett knapptryck i mailet.

Nu till kärnan i det hela, hur smakade middagarna och vilket var vårt helhetsintryck?

Vi fick i uppdrag av Provamatkasse.se att göra vår bedömning av Middagsfrids Originalkasse gällande : Smak, tillagning, levererade tillbehör, tillbehör som du förväntas att ha hemma, pris, tillgänglighet av receptet samt hantering av våra uppgifter och beställningar. Vår första matkasse från Middagsfrid kommer på måndag 18 september mellan 20-22, så första middagen blir på tisdag!

Den som väntar på något gott… /Sandra & Karl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *