Mat.se matkasse

Fri frakt över 700 kr - Rabattkod "AFNYK160" ger 160 kr i rabatt

Förutom det bästa domännamnet i branschen har Mat.se en flexibel matkasselösning där du kan lägga till produkter från deras sortiment av över 10000 produkter. Varje vecka presenterar kockarna Kristin Johansson och Michael Krantz utvalda menyer för 5 dagar. Du kan köpa matkassen som den är, lägga till och byta recept och lägga till andra varor från mat.se. Du kan även fritt justera antal portioner eller skräddarsy en helt egen kasse utifrån över 3000 recept. Denna uppsättning för mat.se till en väldigt flexibel matleverantör där du själv kan vara med och bestämma vad som hamnar i matkassarna!

Du kan välja mellan 3 färdig matkassar eller sätta ihop din helt egna matkasse.

Vi har provat alla matkassarna och det har varit varierande och bra recept med alla matkassar. Det är inte lika enkelt att hitta egna recept som hos några av de andra leverantörerna, men efter att ha lagt ett par beställningar går det enklare.

Ett bra tips kan vara att alltid hålla ett öga på de många kampanjer på matvaror som kör på Mat.se. Du hittar de senaste kampanjerna här.

MatHem.se matkasse
  • Kvalitet på råvarorna - 4.5
  • Punktlighet av leveranser - 4.5
  • Variation på recepten - 4.5
  • Funktioner på hemsida - 3.9
  • Support vid problem - 4.1

Sammanfattning

Mat.se tilltalar de personer som gillar att lägga lite tid för att få rätt varor i inköpskorgen och vill vara med och bestämma över recepten.

4.3

Mat.se finns i Göteborg där företaget har lager och kontor i gamla anrika Pripps bryggeri i Västra Frölunda. I Stockholm hittar du Mat.se i Partihallarna i Årsta och i Malmö finns det lager i Arlöv.

Rate and write a review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mat.se matkasse och matbutik