Linas Matkasse

Beställ Linas Matkasse idag och få Linas Lilla Fruktkasse (värde 79kr) tillsammans med din första leverans.

Linas Matkasse var någon av de första på marknaden med hemleverans av matkassar som kan beställas direkt på internet. På Linas hemsida kan man läsa hur det hela började i en stressad småbarnsfamilj med en önskedröm om att kunna få en färdig matkasse levererad direkt i näven när man väntar vid ett trafikljus. Du kan läsa hela historian om hur företaget startades här. Idag levererar Linas Matkasse över en miljon middagsportioner genom sina matkassar över hela Sverige.

Vi har provat alla Linas matkassar och jag kan verkligen säga att det märks att företaget har varit med ett tag.  Leveranserna har alltid fungerat och råvarorna brukar alltid vara de bästa.  Recepten är bra planerade och utformade så att maten man får används på ett bra sätt under veckan, så att inget behöver slängas.

Vår favorit för tillfället är Linas Inspirationskasse som vi har provat under hela 2016 och 2017.  Under alla dessa veckor har det bara varit ett recept som vi inte gillade och det var lökpizza, annars har det varit fantastiska recept, med mycket asiatiska inslag, vilket vi gillar! Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om de olika matkassarna.

Alla recept från Linas är näringsvärdesberäknade och är anpassade efter de svenska näringsrekommendationerna. Linas Matkasse väljer alltid ekologiskt när det finns möjlighet och i alla kassar kommer det svenskt kött och fågel.

Linas matkasse har gjort en väldigt bra jämförelse på alla deras matkassar.  Läs mer om Linas matkassar i jämförelsen här.

Det är värt att notera att du även kan köpa en rad med tillbehör från Linas matkassar. Nedan ser du de extra produkterna från Linas matkasse.

Linas Matkasse
  • Kvalitet på råvarorna? - 4.8
  • Variation på matrecepten? - 4.5
  • Punktlighet av leveranser? - 4.9
  • Support vid problem? - 4.5

Sammanfattning

Helt klart en av de bästa leverantörerna av matkassar på marknaden idag, som kan leverera sina kassar till i stort sett hela Sverige. Bra råvaror, roliga recept som man aldrig tröttnar på!

4.7

Rate and write a review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Linas Matkasse