Food Monkey – ekologiska matkassar med fri leverans

Food Monkey vänder sig till personer i Stockholmsområdet och du kan se om din postkod är med i deras leveransområde lite längre ner på sidan. Food Monkey strävar efter att endast använda råvaror som är ekologiska, närproducerade och/eller svenska. Tillagningstiden på Food Monkeys middagar i Foodie Lover kassarna är från 25 till 45 minuter, och 30-90 minuter på helgkassen Weekend Lyx. Med högkvalitativa råvaror, inspirerande recept och snabba leveranser är det nu lätt att äta rätt med hjälp av Food Monkey.

Food Monkey levererar 4 olika matkassar som alla innehåller ekologiska matvaror så ofta som det är möjligt. Just nu så levererar Food Monkey inom stockholmsområdet och du kan se om din postkod är med på listan här.

De olika matkassarna är:

I matkassen Weekend Lyx (medium) och Weekend Lyx (large) ingår det också ett frukost paket för 2 (medium) eller 4 personer (large). Kassarna Foodie Lover Medium och Foodie Lover Large är samma matkasse, men för 2 respektive 4 personer. När du beställer matkassarna kan du välja om du vill ha din matkasse laktosfri.

Matkassarna från Food Monkey har alla gratis leverans, och du får din matkasse på en söndag. Det går tyvärr inte att välja vilken dag man vill ha leveransen.

Du beställer enkelt dina matkassar på hemsidan. Genom att fylla i beställningsformuläret på foodmonkey.se kan du välja hur ofta du vill ha din matkasse levererad. Du kan välja mellan varje vecka, varannan vecka eller var 4e vecka. Du kan avsluta ditt abonnemang på matkassarna precis när du vill. Du skickar bara ett mail till Food Monkey kundservice.

2 reviews

  1. Riktigt bra råvaror!

    Jag har provat många av de andra leverantörerna av matkassar men jag måste säga att jag blev imponerad av kvaliteten på råvarorna som kom med Food Monkey. Jag har provat båda deras Foodie Lover (Large) kasse och Weekend Lyx (Large) som helt klart är min favorit eftersom den kommer med frukostar.

  2. Frukostpaketet är klart bäst!

    Har bara provat två av matkassarna från FoodMonkey, men frukostpaketen är fantastiska. Skulle gärna vilja prova fler matkassar, men jag kommer att sakna att ha en färdig frukost i kassen!

    Linda

Rate and write a review

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Food Monkey – ekologisk matglädje med 4 olika matkassar!

Prova en ekologisk matkasse från Food Monkey för endast 599 kr!